Csá! Leszeretném csiszolni a vázam, mert utána vinném autófényezőhöz lefestetni. Kérdésem hogy csiszolókorongal mennyi idő lenne szépre, festhetőre lecsiszolni? Olyat is hallottam hogy kromofágozás után már nem tapad olyan jól a festék.
Csá! Leszeretném csiszolni a vázam, mert utána vinném autófényezőhöz lefestetni. Kérdésem hogy csiszolókorongal mennyi idő lenne szépre, festhetőre lecsiszolni? Olyat is hallottam hogy kromofágozás után már nem tapad olyan jól a festék.
@Bender222: hát én nemigazán szeretnék csak a festék leszedésre költeni. ha megoldható csiszolással is akkor inkább azt választom :). de megfontolom azt is hogy lekromofágozom és utána még megcsiszolom kicsit. :). de köszi a válaszokat.
@dehecked: a nyugatitól nem messze van , már vittünk mi is oda. majd leírom a pontos címet mer most nem emlékszem , de nagyon jól dolgozik és olcsón
@ricso46: tényleg a homokfúvás a legjobb, de ha ragaszkodsz a csiszoláshoz, akkor az tőled is függ, kb 2-3óra alatt le lehet szépre csiszolni:) ha kromofágozod, akkor utána csiszolópapírral párszor át mész rajta(finom szemcséssel) és utána le kell törölni por, zsír mentesre(pl. rozsdamaróval) utána ugyan olyan jól tapad rá a festék:)
@Bender222: na de hol? mert én nem találok sehol olyat aki elvállalná :S ha esetleg tudsz szinterezőt az is érdekelne :P akár pesten is
@ricso46: én inkább a homokfújást ajánlanám figyelmedbe, kb 2000 forintér lefújják fémig. és tökéletes felületet kapsz a festéshez
kedves ricso46! abba hogy nem annyira tapad meg a festék abba látok valami értelmet!!! amúgy nem tudom menyi idő de nagyon finom Papirral csináld! p 120 vagy annál nagyobb pl p150:D