Csomagtartó MTB-re, milyet és hogyan?

1-2 (2 hozzászólás)

Elküldve: 2013.08.29. 00:16 KennyThePro 

• KennyThePro avatar
  • sima XC-s
Témaindító hozzászólás:

Sziasztok,

Jövőre tervezek egy 1400km-es túrát bringával, az akadály az, hogy új bringára nincs pénz és a jelenlegi egy Scott Scale 29-es. Csomagtartónak nincsenek rajta kialakítva felfogatási helyek, így hátulra muszáj lesz nyeregcsőre fogathatót tenni. Egy ilyen van is otthon, ezzel 20kg-ot el tudok vinni, de többet nem nagyon. Arra gondoltam, hogy előre is kellene egy csomagtartó, viszont itt jön a problémám. Elöl is tárcsafék van, és a teleszkópom sem támogatja a csomagtartó felszerelését. Gondoltam, hogy készítek egyet magamnak, és ráfogatom valahogy a tengelyre, de ez problémás lenne. Kívülről szerettem volna megfogatni és tenni bele 2 hajlítást ami a tárcsa végénél bemegy a tárcsa fölé és végig a tetejéig felmegy. Felül pedig a teleszkópon két-két gyorskötözővel fogatnám meg. Szerintetek ez mennyire megbízható megoldás? Van valakinek esetleg jobb ötlete?

Elküldve: 2013.08.29. 07:48 horika 

• horika avatar
  • túrázgató/városi harcos
  • Hétköznapi kerékpárosok csapat
  • Hétköznapi kerékpárosok csapat

A teleszkóp szárára tudnál rögzíteni épületgépészetben járatos gumis bilincset.M8,vagy M10 menet van kiképezve rajta,jobb esetben mindkettő.Mindkét oldalra felrakatsz két-két bilincset amihez már lehet rögzíteni.Használat után nyom nélkül eltávolítható.Azonban ennél az megoldásnál a rugózatlan tömeg válik naggyá.

Új hozzászólás:
(formázási lehetőségek)
kód eredmény
*dőlt* dőlt
**félkövér** félkövér
> idézet

szöveg
idézet
szöveg
\* *
* lista első elem
* lista második elem
* lista harmadik elem
  • lista első elem
  • lista második elem
  • lista harmadik elem
1. számozott lista első elem
1. számozott lista második elem
1. számozott lista harmadik elem
  1. számozott lista első elem
  2. számozott lista második elem
  3. számozott lista harmadik elem
[TestBike](https://www.testbike.hu) TestBike
paragrafus paragrafus paragrafus paragrafus

új paragrafus új paragrafus új paragrafus új paragrafus
paragrafus paragrafus paragrafus paragrafus

új paragrafus új paragrafus új paragrafus új paragrafus
Csak belépett felhasználók szólhatnak hozzá! Lépj be vagy regisztálj!