Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy szerintetek jó-e a ghetto?Érdemes e megvenni, mik a tapasztalatok? Ha nem jó akkor mit ajánlanátok helyette? (:
Köszí!
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy szerintetek jó-e a ghetto?Érdemes e megvenni, mik a tapasztalatok? Ha nem jó akkor mit ajánlanátok helyette? (:
Köszí!
@Dzsohanzon: ez egy dirt/street váz ez az egyik, a másik meg hogy mindenki tudja hogy nem éppen erős vázak, ha freeride-olni akarsz vagy xy akkor vegyél másik vázat mert ezek nem arra vannak tervezve, szerintem nem ajánlaná senki hogy 130-as teló + dartmoor
hali nem tudja valaki hogy a cody elbírja e a 130-as telót ????
@jojo95: figyu szerintem még ha crc-ről is veszed akkor se lesz baja 2 év alatt amig letelik a garancia. Dartmoornak meg hát... van egy története...
jah csak 21,5 ösbe nincsben bemp.hu-n crc-n van csak nem tom hogy ott hogy van a garancia meg ha lenne valami baj akkor nehezebb lenne intézni, meg a contraband az 2600gramm a ghetto meg 2kg mondjuk biztos h erősebb is (:
Hát én azzal kezdeném hogy Dartmoor...szóval nem kell csúcs minőségre számítani. Ghetto-t én még az országban nem láttam, persze ettől simán lehet, szóval túl sok véleményre ne számíts. A cody-nak meg minden baja van: törik, hajlik, reped. Nézz szét pl. a blackmarket vázak között, azok szerintem jobban bírják.