street re használom nem nagyon patkázok le semmit de ha mégis akkor bírja nem kap felütést stb...? 20" bmx salt am agyba lenne befűzve Kezdő bmx 4hónapja tolom...
street re használom nem nagyon patkázok le semmit de ha mégis akkor bírja nem kap felütést stb...? 20" bmx salt am agyba lenne befűzve Kezdő bmx 4hónapja tolom...
@spank309: azt mondtam nem nagyon de m1 ... :) és igen 14 vagyok... baj? :D
@Halasi Ferenc: A Saltplus Dune-t tudom ajánlani, én azt használtam bmx-en elől-hátul. Nálam igen jól bírták. Nem egyszer csaptam oda a hátsót és semmi baja. Mondjuk lehet azért mert 6 baron bicóztam :D Amúgy ha érdekel, az első kerekem szét lett fűzve, 3.000-ért odaadom a felnit!
Amúgy igen, teljesen mindegy milyen agyba fűzöd, azon semmi sem múlik. :) Maximum a küllők számítanak még meg a fűzés, de ez sem a felütésben :) Egyébként a felsorolt kettőről nem tudok véleményt mondani, egyik se volt még. Dartmoort még tudom ajánlani, én jövőhéten veszek Raidert előre-hátulra montiba.
Hallod :D Ha nem padkázol akkor mitől kapna felütést? Az meg hogy milyen agyba van fűzve teljesen mindegy. Veled is az a helyzet hogy nem 24 éves vagy hanem 14... Maximum