Dartmoor K-Drive vagy BTS hc elite freecoaster a jobb? valamint 14mm-es vázba átalakítóval jó lenne? A K-Drive tengelye szerintetek menyire bírná a streetet? (90kg vagyok) :D
Dartmoor K-Drive vagy BTS hc elite freecoaster a jobb? valamint 14mm-es vázba átalakítóval jó lenne? A K-Drive tengelye szerintetek menyire bírná a streetet? (90kg vagyok) :D
nekem bts em van mtb be és szerintem nem elég erős a drivere (csak megérzés, bajom még nem volt vele) a tengelye jól bírja
@kereszturi97: Hello. Én már használtam K-Drive-ot és nekekem el volt benne törve a gyári tengely és egy utángyártott volt benne és, hogy arról se mtépjem le a menetet (mert, hogy az történt a gyárival, de nem én csináltam, szóval én már úgy vettem) nem húztam meg annyira, ezért csúszkált a vázamban. Mert, hogy a Dartmmor annyira nem jó, vagyis igen, csak nagyon törős. Na, azt tudom ajánlani, hogy a BTS-t vedd meg, de olyan még nem volt nekem.
okkés köszönöm a választ! :D és szted 14mm-es vázba átalakítóval se menne szét?
elég erős mind a kettőnek a tengelye, a bts freecoval ugráltam dh pályán is és a dirtet is jól bírta, de elsősorban streeten nyúztam és miután eladtam haveromnak nála is flottul megy, ő szintén streetezik vele, mind a ketten 70-80kg között vagyunk és szeretünk nagyokat ugrálni :D
de én igazából csak anyira lennék kivánsi h menyire bírná a tengely.... :D