Heló.Most szeretnék új bicót venni,de gondban vagyok.Nem tudnátok megmondani hogy egy Dartmoor Two6Player-t vagy egy UMF Hardy DJ 2-t éri meg venni?Nem vázra hanem komplett biciklire gondoltam.Előre is köszi!
Heló.Most szeretnék új bicót venni,de gondban vagyok.Nem tudnátok megmondani hogy egy Dartmoor Two6Player-t vagy egy UMF Hardy DJ 2-t éri meg venni?Nem vázra hanem komplett biciklire gondoltam.Előre is köszi!
@Viktor: hallod ezek a szar vázai a 2009től jók a two6ok nem láttam még törötet ::)
az umf is ott volt már vienna airkingen és a kis crankworx-ön is sajna a srác már nem jutott tovább a nagyra... meg volt még 1 district ride ott is ott volt és egész jól szerepelt... a srác majdnem södeström szinten adta neki...
ha választani kell dartmoor és umf között akkor egyik se... inkább ns vagy blackmarket
@Princewall14: a dartmoorba jobbak a cuccok gyárilag.pl: agyak teleszkóp, hajtókar. az umf-et annyira nemtudom .de annyit tudok hogy abba löncs van . de a váza lehet az umf-nek jobb lenne, aztmondják hogy a dartmoor gyenge . de kitudja lehet ha nem gyötröd agyon akkor birná!
@nhlevi: azért az umf se csinál már olyan szar vázakat, sztem versenytársa a dartmoornak
@murkok5: olcsó... jól néz ki, de amugy szerintem szar föleg a vázai... az alkatrészekről nem tudok most mondani kormányai is törnek rendesen.
Nagy valószinűséggel mindenki azt fogja mondani hogy Dartmoor...