Használtok ilyen folyadékot? Mik a tapasztalatok?
Használtok ilyen folyadékot? Mik a tapasztalatok?
@ak91: Nekem jól teljesített belsőben (Schwalbe), és most tubeless-ben sincs vele gond.
Hutchinson mavicba Semit nem ert(bar lehet en retten Bele keveset)joes no flat talan jobb ha van meg olyan durrdefektnel a belsobol is kijon…
Nekem slime-al vegyesek a tapasztalataim. Bele nem száradt sose. Volt, amit teljesen jól javított, de volt amikor nagyon nem működött. Csak jött ki a kis lyukon a zöld trutyi és nem akarta megfogni... nem volt nagy a lyuk pedig! Utána meg tiszta trutyi lesz minden. Plusz súly is.
@ak91: én is slime-t használtam. Kisebb defektnél fél bar-t engedett ameddig működött. Nekem 1év után beszáradt, fehér porrá vált... Nem volt más negatívum csak az extra tömeg, de nem lett instabil a kanyarodás. Ha olcsón jutsz hozzá, túrázni jó lehet ilyennel, de vannak jobb megoldások is pl. a tubolito.
Nekem pl. A slime szart sem ért. Belsővel próbáltam. A tubeless taknyolás drága és macerás a szerelése.
@XCode: Beleszáradt? Instabillá vált? Legalábbis ezt a kettőt olvastam eddig, mint lehetséges hátrány. Bár mindkettő elég gázos...
@ak91: belső nélküli rendszerre gondoldz, vagy csak a belsőbe tölthető folyadékra?
@ak91: Legalább annyi bajom volt vele, mint amennyi hasznát láttam. Nekem, hétköznapi kerékpárosként nem érte meg vele szenvedni.
Remélhetően jelentkeznek majd olyan atyafiak is akiknek bevált.
Tréfa jut eszembe. Milyen a feleséged az ágyban? Van aki dicséri, van aki nem.