enyhébb dirt-re ,street-re használnám. ti melyiket választanátok? a dj3 levegős és szinte új állapotú, a pike kicsit használtabb. árban majdnem megegyeznek.
enyhébb dirt-re ,street-re használnám. ti melyiket választanátok? a dj3 levegős és szinte új állapotú, a pike kicsit használtabb. árban majdnem megegyeznek.
@PetiCzernaa: de olyan villát veszel amilyet akarsz vsgy van pénzed ne beszéllek le semmiről!
@gabesz96h: nem akarom rontani a boltod de az argylék nyaka igen szar minőségű nem egy volt itt testbikeon!
@PetiCzernaa: ok én elmondtam mindent villát neked kell választani :D
Az átütős dj-ek ennyibe mennek az újabbak ha dj3-at akarsz csak 2007-est vagy annál régebbit vegyél
70kg vagyok ezt is vegyétek figyelembe:D a dj átütős. meg láttam bikemagon egy 2010-es dj1est 50ért árulják, miért ilyen olcsó?
Igazából attól függ mire használod dj3 nem egy rosz teló 2007-est vagy régebbit vegyél brutál merev teló levegőráfújás és külső visszaútvan benne azt is be tudod lőni mindenhova egy hátránya hogy nehéz és nem olyan élvezetes a mozgáda mint a pikenak a pike szervizigényesebb teló sokkal mint a dj3 de jobban finomabban mozog állítható rugóút és compressio állítás van benne! A dj igazából annak az a lényege hogy ugráskor az érkezésnél tompítson ez egy dirt street villa a pike nem az!
Pike-ot még nem próbáltam,a dj3-ról annyit tudok mondani,hogy nem éppen egy jó teló.Szóval szerintem mindenképpen a pike-ot vedd.
@ocsika96: mondjuk jah, most van 39-ért egy fasza kis argyle, sztem azt kéne megvennie
Pike-ot, ha sok állítási lehetőséget szeretnél, mert az sokkal jobban személyre szabható! dj3-at pedig akkor ha elég egy egyszerűbb teló is! De ha a dj3 nem átütős akkor szerintem hanyagold mert sok baj lehet ha nem átütős!
Én pikeot választanék (igaz az is van :D) De ez függ az állapottól is!
Ja és még esetleg rs argyle is kapsz hasonló áron,mint a pikeot, és az igénytelenebb (foglalkozásilag) mint a pike de stabilabb mint a dj3!
street és dirt dj3 inkább, pike az kicsit keményebbre kell, vagyis te még nem vagy 80kg felett