Sziasztok! Valaki meg tudná mondani,h hol lessz a Dunamaraton pontos helyszine? Mert a "jól megszokott helyen"-ből (mivel először indulok ott), nem tudok rájönni! Üdv.:Csaba
Sziasztok! Valaki meg tudná mondani,h hol lessz a Dunamaraton pontos helyszine? Mert a "jól megszokott helyen"-ből (mivel először indulok ott), nem tudok rájönni! Üdv.:Csaba
Kösszépen az infókat! A kérdezés valóban segíthet... XD Mi is szombaton megyünk le, csak mi visegrádon szállunk meg. Igazad van, szombaton én is felnyalom a rajtszámom!
XIII. Duna Maraton
Általános információk dátum: 2012 július 01 jelleg: mtb verseny helyszín: Visegrád rendezi: - táv(ok): 30 km, 68 km, 92 km kategóriától függően.
Gondolom lesz ott épp elég bringás, hogy megtudd tőlük merre kell menni.
(Google a barátod)
Én is idén akarok először indulni, és én azt olvastam, hogy valahol Visegrádon lesz a rajt cél terület! Én már szombaton fent leszek pesten (mert ugye inkább szombaton veszem át a rajtszámot, mint vasárnap a tömegben) és szombaton lesz időnk, akkor megkeressük, de szerintem ki is lesz táblázva! Ha meg csak vasárnap mész oda reggel, akkor meg már úgyis csak a rohadt hosszú kocsisort kell követned:)