Sziasztok! Múlt hét vasárnap a bringát letámasztottam egy falnak, mellette söröztem és egy hatalmas nagy durranást hallottam, majd pár másodperces szisszenést. A bringám hátsó kereke volt az. Szétszedtem, megnéztem és meglepő módon a belsőmnek nem a futófelületén volt lyuk, hanem belül, ahol a felnivel érintkezik. Elég nagy lyuk volt, ráadásul pont egy küllőfuratnál. Gondolná az ember, hogy biztos sorjás a furat, de egyáltalán nem. Kicseréltem a belsőt, nem foglalkoztam vele. 2 nappal később, tegnap az éjszaka közepén hasonló sztori. Hatalmas durranás, azt hittem kiesek az ágyból. Megint a bringa hátsó kereke. A lyuk ugyanott van, ugyanúgy elég szélesen felvágva. Ez mitől lehet? Valószínűleg a küllőfurattal kell kezdenem valamit mégiscsak. Nincs itthon defektszalag, gondoltam, hogy megoldom néhány réteg cellux-szal, "befoltozom" vele a küllőfuratot. Tippeket szívesen fogadok, bármit. A furcsa az egészben, hogy nem menet közben, hanem terhelés nélkül, egy helyben állva eldurran az egész, még csak nem is lassú defekt.