Sziasztok! Találtam ilyen,és ehhez hasonló fékkarokat ebayon! Szerintetek ez nagyon gagyi,vagy azért használható kategória?
Sziasztok! Találtam ilyen,és ehhez hasonló fékkarokat ebayon! Szerintetek ez nagyon gagyi,vagy azért használható kategória?
@rbm: Megjött ! Tetszik,nem érzem gyengének sem. Király ! Köszi ! :)
@hulk77: Mikor húzod picit tekeredni fog, de nem lesz olyan erőhatás, hogy zavaró legyen! Szép lesz, működni fog! Biztos, hogy egy belépős avid masszívabb, de nem lesz ezzel sem gondod!
@rbm: Köszi a választ! Trekking bringára gondoltam.Akkor szerinted nem hajlik el,nem nyetlik?
Volt, használtam, ennyit megér! természetesen rugalmas, a bilincsnél a csavarokat ésszel kell húzni, de teljesen használható! ( avid bb7 el használtam mikor AEST névvel megjelentek úgy 6 éve... persze egy sd7 érzésre jobb, de ez a fele súlyban!
@potyka2: Igen,erre lennék kíváncsi. Jó lenne ha valaki már találkozott volna ilyennel,ő tudna nyilatkozni!
@johnny336: Tudom,hogy vannak jó fajta fékkarok ennyiért,csak arra lettem volna kíváncsi,hogy a könnyítés végett még masszív lehet-e.
Hét darab bartókért vesz az ember normális fékkart párban, nem a koppintott kínai cucc másolatát....
Helló: Nekem gyengének tűnik a "túlzott" könnyítés miatt, de lehet hogy jó.