Dirt/street-re használnám saját kezem által összerakott 11kg-s bicikiben tudásom még nincs sok de már alap trükkök kb mennek. 180 magas 70kg-s vagyok és ha lesz egy jó bicom bármit bevállalok.
Dirt/street-re használnám saját kezem által összerakott 11kg-s bicikiben tudásom még nincs sok de már alap trükkök kb mennek. 180 magas 70kg-s vagyok és ha lesz egy jó bicom bármit bevállalok.
@Attila12: de nem muszáj egyből egy bitchet venni, ha meg van már rá a keret akkor is inkább egy alapkategóriásat vegyél, nem baj, ha nehéz, mert ha a nehézzel megy, akkor már később a könnyebbel már pöpecül megy mindenen, és ha tényleg elrontasz egy forgást, és valamelyik alkatrész sérül, akkor még maradt pénzed és ki tudod cserélni, de ha megveszed a bitchet, és elrontasz egy forgást, és valamelyik alkatrész sérül, nem lesz pénzed kicserélni, és addig nem tudsz gyakorolni. De ez az én véleményem, igazából neked kell eldönteni, hogy milyenen fejlődsz a legjobban.
Félelmetesen nagy hasonlóság!
Ugyanezen gondolkodon 1 hete de nem tudom megvegyem-e.
Azért gondoltam hogy ezt venném meg mert ez már van annyira minőségi váz(szerintem) hogy ha pl forgást vagy hasonlót tanulok akkor nme csavarodik mint mondjuk egy kona scrap meg igazából csúszópapucsossága miatt választottam mert a kona scrap nem az
nem értem a kérdést, de ha arra gondolsz, hogy ezen tanulni, akkor szerintem nem muszáj azt megvenni, elég egy gyengébb kategória is