hello az a helyzet hogy tonkrement a feére fékem viszont a fékkarnak semmi baja az megoldhato hogy egy zee féktestet egybeszerelek a deore fékkarommal? mert sokkal olcsobb lenne mind egy komplett zee fék
hello az a helyzet hogy tonkrement a feére fékem viszont a fékkarnak semmi baja az megoldhato hogy egy zee féktestet egybeszerelek a deore fékkarommal? mert sokkal olcsobb lenne mind egy komplett zee fék
Szerintem nem tré a 2 vagy 4 dugattyú hisz ugyan úgy fel van töltve a rendszer és szerintem a 2 és a 4 dugattyúsnak a karja ugyan olyan nem más :/ csak annyi hogy 2ő helyett 4 dolgozik a testben ha jól fel van töltve akkor működnie kéne :)
de egy 4 dugattyús féktestet hogy hozol össze egy 2 dugattyús karjával? teljesen más a nyomásérték a dugattyúknál stbstbstb igazából sorolhatnám hogy miért nem tudod öszehozni
@skrovan: csak siman osszecsavarozod a fekkabelt a fektestel es a fekkarral. majd afelrakod a bringara. ugyelve hogy vizszintesen legyen a fekkar a kormanyon. majd kinyitod a fekkar fedelet, es LASSAN elkezded pumpalni a feket, majd toltod szepen utana olajjal, egeszen addig amig azt nem erzed hogy kezd felkemenyedni, majd nyomaspontja lenni a feknek. kb 10 perces munka! :)
értem és megtudod mondani hogy hol csinálják ezt meg nekem vagy hogyan csináljam meg?