Első váltó beállítása

1-3 (3 hozzászólás)

Elküldve: 2013.08.18. 02:47 CashGetLow 

• CashGetLow avatar
  • túrázgató/városi harcos
Témaindító hozzászólás:

Olyan gondom lenne, hogy van egy 3 lánctányéros hajtókarom és hozzá egy 3s acera fékváltókar. A monoblokk cserélve lett még régebben és valószínűleg keskenyebb lett beletéve, mint ami gyárilag volt,. A gondom is ebből akad, mivel a legkisebb tányérra éppen csak le tudok váltani, felfelé viszont nagyon könnyen átdobja. Próbáltam már rengetegszer állítani, de a váltót már lejjebb nem tudom állítani, és így is a terelő belső oldala mindig hozzáér a lánchoz szinte minden fokozatban minden tányéron. Egyik ismerősöm azt tanácsolta, hogy állítsam úgy be a váltót, hogy csak a középső és a felső lánctányért tudjam használni. Ezt mikénttudnám megtenni? másodikra a bowdenen húzva még csak be tudom állítani, de miként tudnám elérni azt, hogy 3asba már ne tudjak felváltani?

Elküldve: 2013.08.19. 22:40 CashGetLow 

• CashGetLow avatar

@Vilmos23: Köszi! Azokkal már szórakoztam, de hiába. Ma délelőtt volt időm kicsit szórakozni a váltóval, a bowden kezdeti feszességét jóval lazábbra vettem, így már majdnem mondhatni, hogy jó az egész, szóval még kis szórakozás után szerintem összeáll a váltó.

Továbbá most figyeltem fel a váltó magasságára is, ami szerintem túlságosan a lánckerék felett van, szerintem azon sem ártana állítani. (http://kepfeltoltes.hu/130819/DSCF6918_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)

Elküldve: 2013.08.18. 12:16 Vilmos23 

• Vilmos23 avatar

Szia ott van a váltón 2 csavar H és L jelzéssel értelemszerűen High és Low azaz magas és alacsony azoknak a csavaroknak az állításával tudod engedni vagy akadályozni hogy meddig engedje a láncterelőt.

Új hozzászólás:
(formázási lehetőségek)
kód eredmény
*dőlt* dőlt
**félkövér** félkövér
> idézet

szöveg
idézet
szöveg
\* *
* lista első elem
* lista második elem
* lista harmadik elem
  • lista első elem
  • lista második elem
  • lista harmadik elem
1. számozott lista első elem
1. számozott lista második elem
1. számozott lista harmadik elem
  1. számozott lista első elem
  2. számozott lista második elem
  3. számozott lista harmadik elem
[TestBike](https://www.testbike.hu) TestBike
paragrafus paragrafus paragrafus paragrafus

új paragrafus új paragrafus új paragrafus új paragrafus
paragrafus paragrafus paragrafus paragrafus

új paragrafus új paragrafus új paragrafus új paragrafus
Csak belépett felhasználók szólhatnak hozzá! Lépj be vagy regisztálj!