Sziasztok,
Ma jött meg a képen látható markolat a bringámra de valamit benéztem a rendelésnél. :) Miért felemás? Az egyik oldal kb. 5cm rel rövidebb mint a másik.
Sziasztok,
Ma jött meg a képen látható markolat a bringámra de valamit benéztem a rendelésnél. :) Miért felemás? Az egyik oldal kb. 5cm rel rövidebb mint a másik.
@yager01: akkor emailt kell váltani a bolttal, vissza fogják venni szerintem
Egyébként nagyon jó cucc de így teljesen felesleges felraknom. Bénán nézne ki meg használni sem tudnám szerintem rendeltetés szerűen :(
Köszönöm a válaszokat. A kép valamiért le maradt de most mellékelek egy linket remélem meg tudjátok nézni.
https://www.dropbox.com/s/t7gdwz1hw2pxg13/20150507_130736.jpg?dl=0
Agyváltós markolatot vettél. Jelenleg a netes vásárlás esetén ha jól emlékszem 14 nap az elállási idő. Nyolc volt, de ezt felemelték....
3napon belül visszaküldheted még ha a te hibádból is történt ez. remélem még él ez a 3 napos intervallum, mert már annyit változtatták ezt. Írj mailt az oldalnak, hátha jófejek, még az is lehet, hogy ők hibáztak
Szia, bár képet nem látok, de valószínűleg agyváltóhoz valót rendeltél, vagy báris azt kaptál. Szoktak olyant csinálni, hogy jobb oldalt, ahol a markolatváltó van, ott a forgatós rész hosszával rövidebbre csinálják a markolatot.