Sziasztok ! Az lenne a kérdésem,hogy létezik-e ilyen,hogy a hátsó váltóhoz,és a hátsó fékhez rotor. Akár milyen választ meghallgatok,vagy tippet ötletet.
Sziasztok ! Az lenne a kérdésem,hogy létezik-e ilyen,hogy a hátsó váltóhoz,és a hátsó fékhez rotor. Akár milyen választ meghallgatok,vagy tippet ötletet.
@spank309: :D de amugy máshogy nemtudom hogy lehetne megoldani.......
@abrányird: figyi ha a vaznyeregcsore rarakod a váltókart ahol az első váltó szokott eelhelyezkedni kb. akkor ugy jo es ha hidras a hátsó fek akkor egy kis fekvezeteket a,stucni alatt korbetekersz akkor tudsz kpzni vagy ha csak sima mechanikus van Hátul akkor mehet ra rotor.
Ez a baj ! Egyszerre akarok egy dirt meg egy slopestlye/4x4 bicót,csak mivel még nincs fizetesem,ami még egy jó pár év,ezert meg akartam oldani valahogy.
@abrányird: Érdekes elképzelésed van...de mutatnál olyat, aki pörgeti a kormányt és váltója is van? Mert ha abból indulsz ki, hogy láttad valaki videójában, hogy az első körben DH-zik váltós bicóval utána meg egy ugratón kp-zik, akkor el kell keserítselek, az a rider olyan gazdag, hogy van két fullos bicója :D Sam Pilgrim-nek is van váltós DH gépe, de azt nem pörgetni, van arra neki 2 másik :D
@abrányird: Úgy... de amúgy olyan dolgot akarsz aminek értelme nincs :/
@spank309: Azert rakok valtot mert ilyen amcsi dirt /slopestlye bico lesz. Egyebkent ezt a vázon van a váltó,hogy működik ? Lenyulok a vázhoz és ott váltok,vagy hogy ? :D
@abrányird: sok sikert, 50 ezer egy olajos szett, nemhiába nincs nekem sem... Inkább megyek fék nélkül, fék meg csak akkor van fent ha kedvem van felmenni az erdőbe esetleg, vagy épp a munkatársakkal erre arra. De ha veretés van brakeless... A váltót meg csak úgy tudod ahogy mondták, a vázra teszed a váltókart, csak azt nem értem ha kormányt pörgetsz... akkor minek váltó?
http://straitline.blogspot.hu/2011/08/cam-mccauls-gyro-and-his-new-ride.html közbe találtam egy ilyet,de itt is úgy oldotta meg,hogy a vázon van a váltó, de nem adom fel,hátha van valami megoldás. Igazából azt akarnám hogy hátós váltóm és hátsó fékem legyen,és ha pörgetem a kormányt ne akadjon meg,miután megfeszül a bowden,és nem akarom azt mint amit sokan csinálnak,hogy körbe tekerik a befogó alatt a bowdent.
tuti, hogy nincs.meg értelmetlen is.de versenybringán láttam már olyat, hogy a váltókar az alsó vázcsőre van rögzítve.akkor tudod pörgetni a kormányt indokolatlanul.
en meg nem hallottam rola. meg szerintem egyben ertelmetlen meg kivitelezhetetlen:) egy valtos bicajra minek rotor..