Vettem új kerekeket és az a problémám hogy a régi kerékről vettem arégi tárcsát és átakartam rakni az új kerékre de a másik keréken kisebb a tárcsafék felfogatási lehetősége és a lukak se stimmelnek Mi lehet a gond?
Vettem új kerekeket és az a problémám hogy a régi kerékről vettem arégi tárcsát és átakartam rakni az új kerékre de a másik keréken kisebb a tárcsafék felfogatási lehetősége és a lukak se stimmelnek Mi lehet a gond?
Én most vettem ebikeon a2z Teppan Yaki TY-t. Ajánlom, hogyha olcsót akarsz, egyedül annyi az esztétikai hibája, hogy brutálisan széles a fékfelülete
Magyarul nagyobb a tárcsa lyukköre, mint a szabványos agyé.
Akkor venni kell mindenképp egy tárcsát
a furat közepét mértem és ott kaptam 4.8-at... ha rárakom a tárcsát akkor a lukatkb a keréken furt lukak felét lefedik... most nem vagyok otthon nincs képem:/
Én nem mértem, de az én tárcsámra 44mm van írva. A kör lyukak középpontján mérted a 4.8cm-t? Vagy a külső pereméhez köröztél, mert akkor kijön a 4.8 nekem is
Az uj kerekedre ez a tárcsa kicsi, vagy nagy, vagy hogy nem illeszkedik rá? Gondolok arra, hogy a lyukak távolabb vannak(nagyobb a lyukkörátmérő, vagy nem olyan távolságra vannak egymástól, stb
Nyomjál már 1-1 fotót a két agyról légyszi, mert így erősen sötétben tapogatózunk. Ha látjuk akkor már talán többet tudunk mondani.
Csinálj már meg egy olyat, ha nem gond, hogy leteszed egy papírlapra a tárcsát, a 6 csavar helyét befested valamivel, és megpróbálsz egy kört körzőzni köréjük, és megméred az átmérőjét, mármint a lyukak középpontján
agy az vmi japán agy nemtudom mi a neve az tárcsán meg semmi írás nics :S
nem speciális és nem is 140-es tárcsáról van szó :/ és elment az összes pénzem a kerékre és most állok mert nincs tárcsám:S nemtom miért nem jó :/
a 140es átmérőjű tárcsa lyukköre kisebb mint a 160, 180, 185, 203, 224-es tárcsáké. Nem véletlenül 140es tárcsáról van szó? mert a legtöbb új agy/kerék már a 160as lyukkörével jön ki.
Ha 6 lyukas az agy, akkor jóna kell lennie mindenképpen, mert a lyukkör az átmérője a középső lyuknak, minden szabvány. Nem valami speciális agyad volt előzőleg?