Nem para, de edzettség kell hozzá. Úgy általánosságban nem lehet azt mondani, hogy "menj" vagy "ne menj", de próbáld ki, nyúzd magad, a határaidat csak úgy ismered meg, ha boncolgatod őket. 4 nap alatt röhögve gyerekbiciklivel hátrafelé le lehet tekerni 200 km-t.
Nekem eddig olyan 120 km volt a max amit egy nap fixeztem, paráztam előtte, de kibírtam gond nélkül. Nyilván nehezebb, mint szabadonfutós-váltós akármivel, de nem mindenhol. Síkon, ha nincs szembeszél, és a saját tempódat tudod forgatni (többiek nem tartanak fel/siettetnek), akkor határozottan jobb örökhajtósozni, mert visz. Hegynek föl, szembeszélbe meg szidni fogod az anyját aki kitalálta, hogy evvel kell jönni. Bár annak is megvan a maga szépsége (akkor jó ha fáj (: ).
Hegynek lefelé meg azért lehet pihengetni egy kicsit, ha már nagyon elfáradtál. Viszont ha kész vagy, görcsölsz, stb, akkor nem tudsz visszaváltva pörgetni, hátrafelé tekergetni, és hasonlók... szóval edzettség az nem árt egy kicsi (én sem vagyok egy pályaversenyző amúgy).
Szóval én csak biztatni tudlak, de azért előtte nem árt ha kipróbálod hol van az a határ, ameddig még te uralod a fixit, nem ő téged.
[a téma láttam rossz helyen volt, áthelyeztem]