sziasztok! kezdő kerékpárosként keresek új, komplett kerékpárt. ez tetszett meg és a Rock Machine Manhattan 70 – 27,5″ 2015. kb.ugyanabban az árban tudnám megvenni, melyikkel járok jobban?
főleg földutakon lenne használva, semmi extrém terep.
sziasztok! kezdő kerékpárosként keresek új, komplett kerékpárt. ez tetszett meg és a Rock Machine Manhattan 70 – 27,5″ 2015. kb.ugyanabban az árban tudnám megvenni, melyikkel járok jobban?
főleg földutakon lenne használva, semmi extrém terep.
@OKdoki: koszonom, meg fogom kérdezni! foleg, hogy az ár is olyan, annyiért sehol máshol nem látok ilyet
@rico06: Elméletileg egy adott évjárat meghatározott kerekpárja a Focus honlapján megadott felszereltséggel kéne, hogy rendelkezzen. De előfordul az itt közreadott véleményekben is, hogy más felszereltséggel jutnak új biciklihez, bár nem gyakran. Csak találgatni tudnék, hogy miért. Valószínűbb a pontatlan leírás a forgalmazónál. Mindenesetre, ha kétségeim vannak kérdez rá a pontos specifikációra.
@balmesz001: akkor jól írják az oldalon ... 158-173 magasság S váz
viszont most szóltak, lehetséges hogy kulonbozo felszerelésekkel árulják ezt a típust...?! az uzletben ahol kinéztem Suntour XCT villa van írva, itt meg Suntour XCT-V3 MLO ... most nemtudom, csak pontatlanul írták vagy tényleg más
@rico06: Ha neten rendeled, a méretre nagyon figyelj. Focus L-es váz 183cm felett jó ebben a kategóriában. Amúgy nincs a netes rendeléssel baj, már több bicót is úgy vettem.
@OKdoki: ok, köszi szépen a megerősítést :) most már csak kipróbálni valahol, vagy merjem neten rendelni
http://focuskerekparbolt.hu/index.php/focus-kerekparok/merevfaru-mtb/27-es-mtb/black-forest-27 Én a Focus mellett voksolnák. Nagyobb az áttétel tartomány és jobb is a hajtókarja. Elméletileg ugyan az a telója, de a Focus egyértelműen lockolható, az RM minrha nem azt a változatot adná. Gumi és fék is a Focusnál jobb egy picit. A váltó is egy hajszállal.
@hefi: bocsi, az nem látszik, a 2014es Focushoz írtam a kérdést
Rock Machine Tourney-Alivio-Altus, Focus meg Deore-SLX. Így nem kérdés, hogy az utóbbi. :)
@rico06: a Rock Machine Manhattan 70 kb. 150.000 Ft, ez meg 360.000 Ft, nem?