Sziasztok kérleg segitsetek! amikor tolom a bicót a racsni az aggyal eggyüt elkezd forogni így az egész hajtás forog.. mitől lehet ez? köszi előre is a válaszokat!
Sziasztok kérleg segitsetek! amikor tolom a bicót a racsni az aggyal eggyüt elkezd forogni így az egész hajtás forog.. mitől lehet ez? köszi előre is a válaszokat!
Az is "baj" lehet,hogy a racsni rugói "túl" erősek. Triálban gyakran előfordul ez a jelenség,de én ezt így nem nevezném problémának :). Remélem segíthettem.
a lán laza szóval az nem lehet gond ,a lánc rendesen illeszkedik direkt megnéztük az eladóval.... semmi hibát nem veszek észre rajta délután szedtem szét.. lehet kikellene pucolni és ujra kenni..hétvégén elviszem a szervizbe megnézetni az a legtisztább:)
Köszi a segitséget!:)
Ennek több oka is lehet!
Szerintem azt csináld hogy kiveszed a hátsó kereket és kézbe megnézek mi hogy viselkedik a racsni kézzel forgatgatod stb ha nem találsz rajta hibát és az itt felsoroltakkal mind nincs baj akkor vegyél új racsnit mert valószínű azzal lesz a baj annak ellenére hogy nem érzed kézbeli forgatáskor.
Remélem segítettem!