a fox telóban tényleg 3 havonta kell cserélni olajat ? és még meggorára lehet össze húzni ?
a fox telóban tényleg 3 havonta kell cserélni olajat ? és még meggorára lehet össze húzni ?
Nem 3 havonta kell cserélni, hanem 100 üzemóránként (persze ebbe bele lehetne kötni, hogy mondjuk egy sima edzés sík aszfalton beleszámít-e az üzemóra időbe, holott, akkor nem "mozog" nagyon a teló).
@MattsMerida: téves az RLC az állíthatóságra utal 2 fajta létezik belőle RLC open bath és RLC FIT az utóbbi a patronos
Persze a patronon kívül még lehet olaj ami kenést ad a becsúszóknak, ezzel tisztában vagyok! Bocs ha félrebeszélek!
Javítson ki valaki ha tévedek! Az RLC egy patron elnevezése amit a Fox gyárt a villáiba! Mivel patron, duplán védett helyen van a kosztól, így nem értem ezt a felvetést /3 havonta olajcsere/. No meg nem hiszem hogy jószívvel vinné mindenki 3 havonta olajcserére, szervízbe. Tisztelet a kivételnek: aki magának cseréli! Azt gondolom tévhit a "3 havonta csere" dolog! De ha van cash akkor megteheted! De minek? Szerintem ha a szimeringek megfelelően tisztába vannak téve egy menet után, elég sokat kihúznak!