Sziasztok! Adott a fentebb nevezett fox. Egy 2009 es darab talas 3 a rugósoldal. Nem mozogja ki a 160mm utat, (20mm lemarad) a mozgása megindulása is hagy kivánnivalót maga után. Ráadásul nem mindig áll meg a kivánt pozícióban. 100-130-160 eloőfordul hogy a 130 kimarad, de olyan is hogy a 100 on nem áll meg, meg olyan is hogy normálisan működik. :) Az is fura hogy 100 és 130 as pozícióban sokkal finomabb a megindulása mint 160-on. (Változik a légkamrák aránya az útállítással?) Mivel az eddigi rockshoxaim is magam szervizeltem így szétkaptam, kapott új olajat a láb, a talas oldal is megkapta a maga float fluid adagját. A mozgása finomabb lett de nem az igazi, és a fentebb említett hibák sem szűntek meg maximum javult picit a helyzet. A talas tetejét is szétszedtem újrazsíroztam a rugó környékét is. Közben rendeltem a talas hoz komplett szervíz kittet. Ami meglepően sok o-gyűrűt tartalmaz. Vagyis biztosan tovább kell még bontanom. De nem találok hozzá robbantott ábrát. A régi fox oldal pedig nem működik az újon meg nincs fent a talas 3 robbantott ábrája. Ha lenne valakinek pontos információja erről nagyta értékelném!