DHX 3 fossa az olajat. Hol tudok venni szimeringet/javítószettett?
DHX 3 fossa az olajat. Hol tudok venni szimeringet/javítószettett?
már cserélem az o gyűrűket a kupaknál és akkor is jön de én is a szimeringre gyanakszom és egy kikopott a becsuszó az elöző gazdinál
@izekea20: Oké, de mit csináljunk vele? :) Esetleg lehetne kicsit bővebben, hogy mit szeretnél vele, vagy olvasd végig ezt. De szerintem legelőször inkább próbáld meg kicserélni a szemeringet
hello tudom régi post ez de most nekem is elkezdte a tag fosni az olajat (fox dhx 3)
@frivo: Nem bicósboltban vettem, hanem egy csapágyboltban készíttettem 2 becsúszószimeringet, és 2 külső tömítést, vettem a piggybackbe és a nyomórúdba, illetve a tag zárásánál lévő kupakhoz 2-2-2 o-gyűrűt és tömítést. 500ft-ba fájt. Azóta is még csak 1 szett megy benne ;) Egyébként szedd szét a tagot, nézd meg mennyire károsult. Aztán ha gondolod írj egy e-mailt, hátha tudok segíteni ;) szacsi72@gmail.com
@szacsi72: Hali. Úgy kapcsolódok, hogy szimmeringet is kell cserélnem... És az volt az alap kérdés,hogy azt hol sikerült venned? Ott talán foglalkoznak a szárral is ;-)
@frivo: Hát ez elég karcosnak tűnik... Próbáld meg a polírt, de előtte töröld le pl.: nitrohigítóval, vagy olajos marad! Bár nem hiszem hogy ez itt elég :/ De ez hogy kapcsolódik a szimeringszetthez?
@szacsi72:
Hali! Hol s mennyiért sikerült javító szettet venni? Mellélelek egy linket ahol a DHX 3.0 ásom becsúszója van fotózva. Sajna kissé karcos a szár, és ott nyomja az olajat. Szerintetek lehet ezzel valami t kezdeni? Cserélhető csak az, vagy polírozni lehet???
https://drive.google.com/file/d/0B5r2vF8nQoXhSXR6SUxBbWN0ZVU/view?usp=sharing
Hali! Hol s mennyiért sikerült javító szettet venni? Mellélelek egy linket ahol a DHX 3.0 ásom becsúszója van fotózva. Sajna kissé karcos a szár, és ott nyomja az olajat. Szerintetek lehet ezzel valami t kezdeni? Cserélhető csak az, vagy polírozni lehet???
https://drive.google.com/file/d/0B5r2vF8nQoXhSXR6SUxBbWN0ZVU/view?usp=sharing
@szacsi72: :) persze h nem találsz! nem is fogsz... mert már elérhetetlen, nem adnak ki mivel csak és kizárólag a PLH szerelheti a Fox cuccokat. És csak az Ő számukra elérhető.
@Gege: Tisztelt Gege! Megcsinálni én is megtudom,csak nem találok sehol javítószettet/szimeringet!