A pontosság kedvéért fox van rc-ről van szó. Egy-két egymás utáni ereszkedéstől elmegy a visszaút csillapitás (rebound), de pár óra múlva újra jó. Olajt cseréltettem benne és azóta csinálja. Se oljat se levegőt nem engedi el. Szerintetek mi a baja?
A pontosság kedvéért fox van rc-ről van szó. Egy-két egymás utáni ereszkedéstől elmegy a visszaút csillapitás (rebound), de pár óra múlva újra jó. Olajt cseréltettem benne és azóta csinálja. Se oljat se levegőt nem engedi el. Szerintetek mi a baja?
@dhgabess: Lehet h soknak tűnik, de annyi van benne gyárilag. A Boostvalve-es RP23ba meg 500 PSI van. És raktál bele 300-at? Úgy kipróbáltad?
@Gege: Van teleszkóp pompám amivel tudok akkora nyomást fujni bele. Nekem soknak tűnik a 300 psi. Fel volt fujva nitrogénnel is és semmi külömbséget nem vettem észre.
@dhgabess: Eredetileg nitrogénes volt. És 300 PSI nyomás volt benne. Amit nem hiszem h most beleraktál. ÉS ez simán tudja okozni a fent említett jelenséget.
@Gege: Eredetileg is levegős volt, csak tű szeleppel, átalakitattam vastag szelepesre.