Nem tudtam eligazodni ,hogy ebben a leirasban a felsocso cr-mo vagy nem,kerlek irjatok meg ,hogy mit jelent ,mert nek vagyok valami jo angolbol:( Ez a leiras: Frame: 4130 crmo down tube, top tube & chain stays
Nem tudtam eligazodni ,hogy ebben a leirasban a felsocso cr-mo vagy nem,kerlek irjatok meg ,hogy mit jelent ,mert nek vagyok valami jo angolbol:( Ez a leiras: Frame: 4130 crmo down tube, top tube & chain stays
@fatalerror: elb*sztam, a láncvilla cromo, a támvilla nem az, csak rosszat írtam.
Ezúton boccs, bár rá lehetett volna jönni.
Elobb nezd vissza ,hogy mit irtal es utana itelj el,idezek: láncvilla nem cromo, hanem sima "hiten" de most mar tisztazva van es koszi
@fatalerror: buta vagy de nagyon, és nem csak az angolt nem érted.
na de a kérdésedre a normális válasz az hogy ez a váz nem teljesen cromo acélból van,egyes csövek abból mig azok a részek ahol a terhelés kevésbé vesz igénybe ott nem.
Magyarul ami a felsorolásból kimaradt, azaz a fejcső, a nyeregvázcső és a láncvilla nem cromo, hanem sima "hiten" acél. Ez egy ősi, és gyakorta használt költségkímélő megoldás, hogy a kevéssé kritikus helyeken nem alkalmaznak drágább anyagot.
Koszi,csak en a google translate-ba raktam be ,hogy legyek benne biztos es ott azt irja ,hogy :also cso es lanc marad",mert a lancvillat nem forditja le
Szó szerint "'Váz: 4130 crmo alsó vázcső, felső vázcső és láncvilla". Úgy tűnik, mind a három króm-molibdén ötvözetű acél. Másként nem tudom értelmezni.