Hali!
Egy fura kérdésem lenne, elég rosszul hangzik a dolog, de azért kíváncsi vagyok a véleményekre/tippekre. Nagy nehezen sikerült szereznem egy 165ös hajtókar amit már jó régen kerestem. Viszont erre nem tudok 32esnél kisebb lánctányért tenni. Látom hogy a hajtókaron vannak helyek amik ugyan nincsenek kifúrva, de úgy nézem hogy azonos a kisebb (28t és annál kisebb) lánctányér felfogatással megegyeznek a helyek.
Ez így elég kusza mondjuk ahogy leírtam, a lényeg az, hogyha ezeket kifúrom és menetet vágok bele, akkor elég erős marad a hajtókar az extrém használatra? Vagy inkább hagyjam a picsába? Peg használat miatt akarok előre kisebb tányért mert jobb oldalra kerülne a peg és beleérne az elembe valószínűleg a 32es tányérom amin csúsznék (ezt még nem próbáltam ki gyakorlatban)
A másik, hogy ugye a bmxes hajtókarokon simán át lehet tenni a bal oldali hajtókarra a lánctányért és már megy is a balos hajtás. Egy integrált hajtókarral meglehet azt csinálni hogy simán szétszedem és átrakom bal oldalra azt a hajtókart amire a tányért rögzítem? Így nem kéne szöszölnöm a kisebb tányérral. Szerintem ennek működnie kellene, a hajtókarnak tök mindegy hogy melyik oldalon van nem?
Na és még egy így utóljára :D Racsnis agyam van, egy ns coaster single. Ezen egy jobbos odyssey 13t racsni dolgozik. Ebből a racsniból létezik balos verzió is. Ha kicserélem a mostani jobbost erre a balosra, akkor minden további nélkül lesz egy ugyanilyen tökéletesen működő balos agyam?