Ma bicózni voltam az erdőbe és defektet kaptam. Hazaértem szétszedtük a kereket beraktuk vízbe de nem találtunk rajta lyukat és a szelepnél se eresztxD hogy lehet ez??
Ma bicózni voltam az erdőbe és defektet kaptam. Hazaértem szétszedtük a kereket beraktuk vízbe de nem találtunk rajta lyukat és a szelepnél se eresztxD hogy lehet ez??
Ismerős ilyen már nekem is volt egy párszor általában az ilyen olcsóbb belsőknél!!! :(
ismerős... mi sem tudtunk rájönni :D egyébként furcsa defekthez sorolnám amikor a spanom egy 5mm -es imbuszkulcstól kapott defektet :D
@wethepeopleguy: Ez így van ahogy leírtad,kényesek ezek a szelepek sajnos!
valószínűleg egy ütéstől vagy bukkanótól a szelepben lévő kis fémtüske valami elmozdult , ez a belső hibája álltalában ha ráteszed a pumpát akkor vissza mozdul a helyére, de nem jelenti azt hogy nem ismétlődik meg, érdemesebb venni egy újjat!
@Gotrek: Teleportált a levegő,na tegyük félre a viccet,szerintem rossz a szelep és lassan leeresztett,vagy gyorsan csak nem hallottad,de az is lehet hogy eltörött a szelep!
mindent megcsináltam.. nagyon felfujtam + a szelepnél 3-szor is megnéztem vizbe. amugy nem nagy probléma mer van másik belsőm. csak érdekel h. ez mitől lehetett
akkor lehet csak leeresztett a szelepnél, de nézd még egyszer át. fúj fel nagyra és tedd vízbe.