Szia! Pilisben mennyire stabilan működik? (olvastam róla,hogy elveszíti a jelet fás helyeken) virtual partner funkciója mennyire használható?
Üdv.
Szia! Pilisben mennyire stabilan működik? (olvastam róla,hogy elveszíti a jelet fás helyeken) virtual partner funkciója mennyire használható?
Üdv.
@vampjake: Program: Ez attól függ, hogy mire szeretnéd használni. Most a connect-en is javítottak azért elég sokat. A Garmin offline programja nem sokra jó. Ezer éve nem is fejlesztik már. On-line programokból elég sok van a neten, amik tudják kezelni (pl. Strava/Veloviewer, Trainingpeaks). Offline-ból (főleg watt alapú) edzésre egyértelműen WKO+.
Írtad a tesztedben, hogy van más alkalmasabb program is a garmin connectnél. Melyik az?
@vampjake: Terepen viszonylag ritkán használom, de egy sima sűrű erdőben nem jön zavarba. Mélyebb szurdokvölgyekben valóban elvesztheti, de az annyira ritka, hogy nem hiszem, hogy probléma bárkinek is. Nekem talán egy-két alkalommal fordult elő eddig.
Virtual partnerrel kapcsolatban mi a konkrét kérdésed? Mire/hogyan akarod használni? Lehetsz te saját magad ellenfele, de tölthetsz föl rá bármilyen szerkesztett útvonalat is. A térképen és a szintgörbén mutatja grafikusan, hogy hol tart az ellenfél. Illetve azt is, hogy éppen időben/távban mennyivel van előtted/mögötted. Lehet gyorsítani és lassítani is az ellenfél sebességét, de ezt csak 5 %-os ugrásokban tudja, szóval nem túl finom.