Garmin vagy Insta

1-2 (2 hozzászólás)

Elküldve: 2026.01.17. 11:38 SAA 

• SAA avatar
Témaindító hozzászólás:

Országútizom országúton, alkalmanként 2-3 óra, hetente több alkalommal.

Tanácsokat kérnék a döntéshez: Garmin Varia Vue + Garmin Varia RCT715 VAGY Insta360 X5?

Nem filmezni szeretnék, hanem elsősorban arra az esetre kellene, ha baleset érne. Az Ista-t leginkább a sisakra tudnám elképzelni, fektetve - de lehet, hogy így nem lenne jó a minőség a mozgás miatt... továbbá ahogy olvasom, 2 órát nem bír egy akkuval...viszont jó minőségben rögzít. Garmint családot használok egyébként, de nem a fent megjelölteket. Ott papír szerint bírnák az akkuk, de a minőség nem biztos, hogy annyira megbízhatóan jó, ez a kombó drágább is lenne.

Szóval ha van tapasztalatotok egyik, vagy másik mellett, vagy ellen, szívesen veszem a tanácsokat! Előre is köszönöm!

Elküldve: 2026.01.17. 13:15 rcs2003 

• rcs2003 avatar
  • sima XC-s

Nem tartozik a felsorolásba, de én pl. egy ~20ezerFt-os SJ4000 kamera akksiját berheltem szét és kötöttem rá egy 18650-es akksit. Ment a kamerába egy 32GB-os kártya és így röhögve kibír kb 10 óra folyamatos rögzítést. :) Sajnos azután csináltam ezt a fejlesztést hogy abbahagytam a maratonozást, mivel mindig gyenge voltam a kétórás akksi keretbe alig volt verseny ami belefért volna, többször maradt le az utolsó 10 perc.

Új hozzászólás:
(formázási lehetőségek)
kód eredmény
*dőlt* dőlt
**félkövér** félkövér
> idézet

szöveg
idézet
szöveg
\* *
* lista első elem
* lista második elem
* lista harmadik elem
  • lista első elem
  • lista második elem
  • lista harmadik elem
1. számozott lista első elem
1. számozott lista második elem
1. számozott lista harmadik elem
  1. számozott lista első elem
  2. számozott lista második elem
  3. számozott lista harmadik elem
[TestBike](https://www.testbike.hu) TestBike
paragrafus paragrafus paragrafus paragrafus

új paragrafus új paragrafus új paragrafus új paragrafus
paragrafus paragrafus paragrafus paragrafus

új paragrafus új paragrafus új paragrafus új paragrafus
Csak belépett felhasználók szólhatnak hozzá! Lépj be vagy regisztálj!