Hali, kb fél éve vettem készen egy GT Ruckus DJ 2 est, és vmi bajom van a hátsó fékkel. (Tektro Draco hydraulikus) jól fogott és csendes volt, míg egy este meg nem kínoztam azzal párszor, hogy ráengedtem bicikli hátuljára egész súlyom, és tövig befogtam párszora féket nézzük mit bír :S hát innentől jöttek a bajok, a fékerő csökkent, a pofa engedi el a kereket, nem lehet jól adagolni, + olyan egy éles vicsorgó hangja van ami kibírhatatlan. Aztán jött a tél nem igazán használtam, és most egy tavasszal, egy nap nagyobb igénybevételnél a fék kezdett megint úgy fogni ahogy azelőtt, hangja se volt. Talán azért mert felmelegedett. Na de a gond nem oldódott meg, másnap megint ugyanaz volt a helyzet. Aztán utána nem volt megint lehetőségem sokat használni és próbálgatni mitől jött helyre, a hó miatt :S Nem tudjátok mit tudok csinálni vele?? feltétlenül kell e fékpofa csere? és h kb mi a franc baja lett az új, jó minőségű féknek egyből egy nagyobb igénybevétel után??
Még annyit, hogy a hátsó agyam hangja ahhoz képest h dirt bicikli egy bmx agy kergéséhez hasonlít pedig először csendes volt, meg néhányszor kattan egyet és megfut egy menetet v mit, nemtudjátok az miért van?? nem muszáj erősen megtekerjem hozzá Kösz előre is :)