Szerintetek lehet valami gond, ha a 28-622 külsőbe, 32-47/622 belsőt raktam ? Belerakni simán bele tudtam. A másik leetőség a 18-25/622 lett volna, de azt inkább nem fújtam volna 28-ra.
Szerintetek lehet valami gond, ha a 28-622 külsőbe, 32-47/622 belsőt raktam ? Belerakni simán bele tudtam. A másik leetőség a 18-25/622 lett volna, de azt inkább nem fújtam volna 28-ra.
szerintem ezt érezned kell, ha gond van vele, én amikor rossz belsőt raktam a hátsóba földes úton szinte pattogtam az ülésen nem értettem mi lehet a gond, aztán rájöttem hogy előző úton defekt volt és új belsőt raktam.
Jó ez bele ha simán ment. A másiknak a felső határa lett volna a 25, tehát a 28-hogy ki kellett volna jobban tágulnia, tehát hamarabb ritkulna, és jobban elereszti a levegőt, emiatt több az utánfújás.
@desperation: Én már raktam be normál országúti belsőt 28-as külsőbe szükséghelyzetben. A rövid időszakban, amíg úgy jártam (igaz, napi 80-100 km-eket), 2-3 naponta jött egy defekt, valószínűleg akkora méretre fújva már túl vékony lesz a belső anyaga.
Ha belefért simán, és nem bele lett gyűrve, hajtogatva, akkor nemhiszem, hogy gond lenne. Bár szerintem a 18-25-ös belső jobban passzolt volna bele.