Gyári Merida TFS nyerget lehet külön kapni? ha igen, hol?

1-10 (10 hozzászólás)

Elküldve: 2013.09.07. 22:20 bukidavid 

• bukidavid avatar
  • sima XC-s
Témaindító hozzászólás:

Tudna esetleg valaki segíteni abban, hogy honnan tudnék szerezni ilyen Merida TFS nyerget (http://www.ecobike.hu/images/gallery/6_4516_pic_Merida_pantos_nyeret%C3%A1ska.jpg)? Most próbáltam egy az enyémnél 2-3 árkategóriával feljebb lévő Meridát és nagyon bejött ez a nyereg, ezért lenne szükségem egy ilyenre, meg ami még megtetszett az X-Mission kormányszarv, esetleg azt honnan lehet beszerezni? A Spyral kormányszarva nagyon hasonlít rá,tényleg ugyanaz a kettő? Már keresgéltem elég sok helyen (Főleg a legkézenfekvőbbek vatera, ebike, ebay stb), de a nyerget nem igen találom sehol.

Előre is köszönöm a segítséget :)

Elküldve: 2013.09.10. 12:16 bukidavid 

• bukidavid avatar
  • sima XC-s

@Peetii: Én is így gondolom, mert már láttam itt a bolhán is. Most is van egy bikemagen de az sajna sérült és 4k az ára :(, amiből inkább a sérülés a gond, nem az ár

Elküldve: 2013.09.10. 09:35 oszamaster 

• oszamaster avatar
  • sima XC-s

Nekem van eladó új kormányszarvam!

Elküldve: 2013.09.09. 22:56 Peetii 

• Peetii avatar
  • virsli gumis/oútis

@bukidavid: Nekem is ilyen nyergem van. Eladásra fel sem ajánlom, mert szakadt, viszont azt tudom, hogy én is egy bontott bringáról kaptam. Újonnan tudtommal(!!!) nem lehet boltban venni. Szoktak lenni használtan, én már ilyen 2500Ft körül is láttam fent vaterán, meg tán itt is az szerintem nem pénz érte(szakadásmentesen). Ha türelmes vagy, kivárod, míg lesz ismét. Közben érdeklődsz webshopokban, aztán csak sikerül szerezni. Sok sikert!

Elküldve: 2013.09.09. 21:35 bukidavid 

• bukidavid avatar
  • sima XC-s

@gyuladaniel94: Sajnos nem arról :( A helyes link: http://www.ecobike.hu/images/gallery/6_4516_pic_Merida_pantos_nyeret%C3%A1ska.jpg

Elküldve: 2013.09.09. 16:07 gyuladaniel94 

• gyuladaniel94 avatar
  • túrázgató/városi harcos
  • Hétköznapi kerékpárosok csapat

@bukidavid: Ja, már látom, hogy nem, csak az előbb nem volt jó a link, nem tudtam megnyitni, de most bemásoltam helyesen, így már látom, hogy nem erről a nyeregről van szó.

Elküldve: 2013.09.09. 15:48 gyuladaniel94 

• gyuladaniel94 avatar

@bukidavid: Erről a nyeregről van szó? http://foto.testbike.hu/index.php?p=foto&gid=12888&id=15&pp=mygl

Elküldve: 2013.09.09. 14:36 bukidavid 

• bukidavid avatar
  • sima XC-s

@Pantani80: http://www.aliexpress.com/item/NEW-MERIDA-ALUMINUM-Bar-End-Handlebar-Bicycle-Mountain-Bike-MTB-BLACK/696499661.html Már a fele meg is van és nem is rossz áron :) Nagyon köszönöm :)

Elküldve: 2013.09.09. 13:13 bukidavid 

• bukidavid avatar
  • sima XC-s

@Pantani80: Én is keresem azt a valakit aki lecserélte:), de eddig sajna nem találtam. A Bikefunnak már írtam korábban így emailt, de még nem válaszoltak. Régebben volt itt a bolhán is ilyen nyereg csak sajnos akkor hosszú gondolkozás után nem csaptam le rá, mert hogy majd olyat veszek amit kipróbáltam és tuti kényelmes, csak most kipróbáltam és n agyon is az! A két tippet köszönöm, csak az aliról hallottam korábban, de ezek még nagyon jól jöhetnek :) Köszönöm a segítséget

Elküldve: 2013.09.09. 01:29 Pantani80 

• Pantani80 avatar

Szia! Nyerget szerintem olyantól tudsz szerezni, aki lecserélte másikra, vagy (ha még nem próbáltad), érdeklődj a Bikefun-nál, ők az importőrök. Beszerzéshez egyébként ajánlom az aliexpress.com-ot. Bár konkrétan X-mission kormányszarvat nem látok náluk, csak stucnit, de érdemes körülnézni az oldalon. Sokszor egy márkás cucc név nélküli változatát is megtalálod. Ráadásul ingyen ide is szállítják, csak megfelelő szűrésekkel kell keresni. Ami még szerintem elég jó, az a hibike.de. Ők németek, ergo valszeg megbízhatóbbak. Itt van szállítási költség, bizonyos érték alatt nem éri meg annyira. Mindkettőnél pozitív a tapasztalat.

Új hozzászólás:
(formázási lehetőségek)
kód eredmény
*dőlt* dőlt
**félkövér** félkövér
> idézet

szöveg
idézet
szöveg
\* *
* lista első elem
* lista második elem
* lista harmadik elem
  • lista első elem
  • lista második elem
  • lista harmadik elem
1. számozott lista első elem
1. számozott lista második elem
1. számozott lista harmadik elem
  1. számozott lista első elem
  2. számozott lista második elem
  3. számozott lista harmadik elem
[TestBike](https://www.testbike.hu) TestBike
paragrafus paragrafus paragrafus paragrafus

új paragrafus új paragrafus új paragrafus új paragrafus
paragrafus paragrafus paragrafus paragrafus

új paragrafus új paragrafus új paragrafus új paragrafus
Csak belépett felhasználók szólhatnak hozzá! Lépj be vagy regisztálj!