Sziasztok,
Pár hónapja vásároltam egy szett Hutchinson Fusion 5 külsőt, amiből az egyik hibás volt (hátsó), egy ponton kipúposodott a felniből.
Visszaküldés után tegnap megérkezett a csere darab, ezt felrakva ez a probléma elmúlt, viszont egy gyors ~10km-es teszt tekerés után feltűnt egy újabb furcsa jelenség, (lehet hogy előtte is ott volt már) szintén a hátsó gumin.
Ezen a linken csatolok pár fotót is: https://www.dropbox.com/sh/lp3wu4wwphvumyu/AABi9Cf17O_4Ucy9tCMwP5kza?dl=0
Röviden leírva, egy ponton olyan mintha sérült volna a az oldalfalon néhány szál, tapintásra tök olyan érzés mintha nem lenne semmi baja, nem érezni a különálló szálakat és semmit, de vizuálisan azért elég ijesztően néz ki.
A gumi nem lett túl fújva, kb 110 PSI van benne, a gyártó dobozán 90-115 PSI értékhatár van feltűntetve, én mondjuk elég nehéz vagyok (~101 Kg) nem tudom, hogy ez okozhatta-e a problémát.
A kérdésem az volna, hogy szerintetek ez gyári hiba-e, vagy útközben valamivel szétkaristoltam a gumit? Mennyire para így használni, lehet, hogy ezt is visszakellene küldenem?
Előre is nagyon köszi, KR