Halei! Az lenne a kérdésem hogy hány bár levegőt fújjak Suntour raidon LoD teleszkópba, mert leengedtem belőle, utána fújtam bele de nemtudom mennyi kell bele és most nem úgy mozog ahogy eddig. (50kg vagyok)
Halei! Az lenne a kérdésem hogy hány bár levegőt fújjak Suntour raidon LoD teleszkópba, mert leengedtem belőle, utána fújtam bele de nemtudom mennyi kell bele és most nem úgy mozog ahogy eddig. (50kg vagyok)
@Takács Balázs: Oké akkor megpróbállom 7 bárral, köszi a választ!
Az innen:
http://www.srsuntour-cycling.com/dstore/service.html
letölthető szervízkönyv 134. oldalán található táblázata szerint, a 2008 as Raidon LO-air-be max 12.4 bart lehet fújni. Minél nagyobb a nyomás, annál keményebb lesz a teló. Fújjad még bele nyugodtan. 50kg-hoz szerintem olyan 7-8 bar elég lesz
@Takács Balázs: 2008as asszem a Lock-os részében van a levegő gondolom az csillapítja, 3-4 bárt fújtam bele és puhább lett sokkal mint volt vagyis többet mozog ki már majdnemhogy lekoppan. azért nem fújtam bele többet mert nemtudom mennyi kellhet bele.
Milyen évjárat? mire szolgál benne a levegő? mennyit fújtál bele? mit jelent, hogy nem úgy mozog mint eddig? lassabb? keményebb? darabosabb?
2008as Raidonba a szervízkönyv max 12.4 bart ír a bal szárba.