Hardy 1 vázról Intense M1 vázra átépíthető a bringám?

1-9 (9 hozzászólás)

Elküldve: 2013.03.14. 17:52 Csizmadia Attila 

• Csizmadia Attila avatar
  • DH/Freeride arc
Témaindító hozzászólás:

Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne hogy kezdő DH-s vagyok. Van egy egész jó felszereltségű Hardy 1 vázam és most érkezett el a pillanat hogy össztelósra váltsak. Viszont nemszeretnék csak egy vázra költeni. Az megoldható hogy mindent áttegyek a mostani vázamból egy Intense M1 es típusú vázba? Előre is köszi a segítséget :)

Elküldve: 2013.03.15. 15:32 Gege 

• Gege avatar
  • DH/Freeride arc

@Csizmadia Attila: Hívj fel, és megbeszélünk vmi időpontot.

Elküldve: 2013.03.15. 15:05 Csizmadia Attila 

• DH/Freeride arc

Szia! Sajnos a mai nap és a holnapi nap nekem nem jó. Esetleg lenne valami más időpont ami neked megfelel? Esetleg lehet el is vinném a mostani bringám hárha a szakértői szemed többet tudna mondani :)

Elküldve: 2013.03.15. 06:57 Gege 

• Gege avatar
  • DH/Freeride arc

@Csizmadia Attila: Elsőnek is tudni kéne pontosan h most mi van beépítve a gépsárkányodba! Ma délután eljöhetsz, és megbeszéljük a részleteket.

Elküldve: 2013.03.14. 22:28 Csizmadia Attila 

• DH/Freeride arc

Köszi szépen Gege. Igazából nemgondoltam rá hogy átverés lenne csak álomlenne ha megtudnám venni ezt a vázat a mostanimhoz képest. Azabaj hogy még kezdő vagyok és ami nagy gond hogy nemigazán vagyok még tisztában a méretekkel. Mit mialapján lehet cserélni stb. Azt viszont nagyon megköszönném ha segítenél hogy mit hogyan. :) nemtudom szivesen megnézem a vázat ha gondolod elmondom mivan az én kerékpáromon. Ha gondolod ittis megbeszélhetjük vagy e-mailezve vagy akár chat-en is. Köszönöm a választ. ^^

Elküldve: 2013.03.14. 20:54 Gege 

• Gege avatar
  • DH/Freeride arc

@Csizmadia Attila: Kb minden cserés lenne. Teljesen más a két váz. És nem csapda, nem átverés. Eljöhetsz megnézheted, segítek is az átépítésben ha kell. Tanácsokat is adhatok, ha kéred

Elküldve: 2013.03.14. 20:24 Csizmadia Attila 

• DH/Freeride arc

http://bolha.testbike.hu/jget.php?pic=./clpics/130495_1.jpg&width=1280&height=960&altname=Intense+M1

Ezt venném meg eléggé jó áron adja csak ez lehet akár csapda is. De akkor ha aztmondjátok hogy kb. minden cserés lenne akkor nemvalószínű h inkább belevágok akkor már inkább egy UMF Duncan abba talán még bele is menne.

Elküldve: 2013.03.14. 19:46 BF2 hungarolada 

• BF2 hungarolada avatar
  • sima XC-s
  • Kona Team csapat
  • Kona Team csapat

Kérdésre válaszolva az agy, meg a monoblokk szélessége gázos lehet, nyeregcső is. Villa is cserés belevaló méretűre, vagy ha már most nagy villa van benne, akkor villanyak. Ezeket legjobb ha valahonnan kikeresed, vagy megkérdezed valakitől f2f akinek van, mert nem hiszem, hogy sokan válaszolnának neked. http://marzocchi.narod.ru/intensem1pro2001_b.jpg Kép alapján nem sok látszik. keress bikechecket

Elküldve: 2013.03.14. 18:14 NN 

• NN avatar
  • brutálfutár

Egy használt Intense M1 vázat veszel majd kb 300.000 forintért küldöldről (pld pinkbike.com)? És abba raknád bele a Hardy-ból az alkatrészeket? Jól értem?

Inkább add el a hardy-t és vegyél egy használt Kona Stinky-t itthoni gazdától 200.000 forintért fox hátsó taggal a bolhapiacról.

Új hozzászólás:
(formázási lehetőségek)
kód eredmény
*dőlt* dőlt
**félkövér** félkövér
> idézet

szöveg
idézet
szöveg
\* *
* lista első elem
* lista második elem
* lista harmadik elem
  • lista első elem
  • lista második elem
  • lista harmadik elem
1. számozott lista első elem
1. számozott lista második elem
1. számozott lista harmadik elem
  1. számozott lista első elem
  2. számozott lista második elem
  3. számozott lista harmadik elem
[TestBike](https://www.testbike.hu) TestBike
paragrafus paragrafus paragrafus paragrafus

új paragrafus új paragrafus új paragrafus új paragrafus
paragrafus paragrafus paragrafus paragrafus

új paragrafus új paragrafus új paragrafus új paragrafus
Csak belépett felhasználók szólhatnak hozzá! Lépj be vagy regisztálj!