Sziasztok! Szeretnék egy ösztelós freeride vázat felmerült benne a HARO x6 megosztanátok tapasztalataitokat/véleményeteket ezzel a vázzal kapcsolatban?
Sziasztok! Szeretnék egy ösztelós freeride vázat felmerült benne a HARO x6 megosztanátok tapasztalataitokat/véleményeteket ezzel a vázzal kapcsolatban?
Hello! Nekem volt egy 2006-os évjáratú x6-osom, első össztelósom, X-Fusion Glyde R tag volt benne. Merev váz után fantasztikus érzés volt, nem verte szét a lábam, hátam a bringa, 130/150 mm között állítható. Villa Manitou Sherman, később meg egy Junior-T volt benne, jónak tűntek a szögek mindkettővel. 178 centimhez hülye voltam, hogy S-est vettem, de akkor még nem volt szempont a tekerhetőség :D Kicsit rugalmas a hátulja, vékonyka "támvila", nem túl nagyok a forgáspontnál a csapágyak. Egyforgáspontos, de fékezés miatti felkeményedés sem volt zavaró. Rugóstag volt benne a leggyengébb láncszem, ha úgy volt belőve, hogy rázós lefelén szépen mozogjon, akkor lépten-nyomon véget ért a rugóút egy-egy kisebb letörésen, ugrón, ha utóbbira volt bekeményítve, akkor meg nem mozgott a kisebb cuccokon. Rugóstagot venni bele meg nem érte meg, így egy év használat után eladtam és vettem egy Bighitet, az megint egy másik dimenzió. Visszatérve a Harora, szerintem kategóriájában egy normális taggal jó vétel, olcsóbb és könnyebb, mint a kályhacső hátuljú Bighit Sport, Orange szintén, meg szubjektív véleményem szerint jobb, mint a szintén nagyon tekeredősnek mondott Vega FR. Remélem tudtam segíteni, bár ha jól látom, akkor azóta Stinkyre esett a választás :D