Bocsi a pontatlanságért, sajnálatos módon nincs lehetőség, az oldalon a korábbi hsz->javítására, a módosítás a kommentemhez pedig úgy látom szükséges, mert
így az félreérthető..
Nem azt akartam mondani, hogy nem lehet kifogni jó alkatrészt vagy akár 1 komplett kerékpárt használtan,
(akár itt is az oldalon), de nagyon kell érteni hozzá, különben az olcsó->ból drága lesz, azt hiszem ez lett volna a mondanivalóm lényege..
Ezt írta előttem más is, lényegében még egy alkatrész
megvétele is megkíván némi hozzáértést, nemhogy egy komplett bringa, az viszont már elég nagy segítség vagy előrelépés, ha tudod mit szeretnél, akkor már minden konkretizálható..
A stílus eldöntése után jön a kategória->ha anno jól figyeltem, :-) nyilván az egyikből következik a másik..
-Mtb
-Országúti
-Városi
-Vegyes (terep. aszfalt)
-Freeride
-Trekk
és kitudja még hány kategória van, erre akartam kilyukadni..
Az ár is nagyjából aszerint változik, mert minden kategória máshogy van beárazva..
Nemcsak a márka, hanem a felhasználás tárgya is mérvadó, az egyes gépek ára tekintetében, új és használt bicónál ez egyaránt így van!
Mit és mire veszünk, nagyjából ennyi volna, azt pedig továbbra is tartom, hogy nagyon sok ember véleményével szemben állok amikor azt mondom, hogy nemcsak a csúcsmárkák gyártói képesek, tartós és tetszetős darabokat készíteni, (horror-árért) erre igen jó példa a saját belépő szintű kerékpárom is, amely még 1 komoly átépítés után sem fogja elérni, egy csúcsmárkás bicó árát, annyiból viszont nem biztos, hogy sz@rabb lesz, de
plusz minimum egy százas azért, lehet marad majd a zsebemben..
Ami meg szintén a saját véleményemre erősít rá az az, hogy úgy látom az úgyszólván csúcsgépek is majdhogynem eladhatatlanok, a használt piacon jelentős árveszteség nélkül, még akkor is, ha garázsban álltak vagy hónapok esetleg évek óta nem ült rajtuk senki..
Az új modellek lenyomják a régiek árát, ezt eddig értem, de azért gondolom nemcsak erről van szó, hanem arról amit meg úgy hívnak, hogy pénztárcafüggő, vagyis egy dolog az, hogy mi mennyit ér és egy másik, hogy mennyit adnak érte..