Sziasztok!
28as kerékpár hátsó tengelyem, eltört, éppen cserélem. Szétszedéskor minden alkatrész és annak sorrendje megvan, egyet kivéve, az a tengelykiszedéskor esett ki. A második képen felül van. Szerintetek hova való???
Sziasztok!
28as kerékpár hátsó tengelyem, eltört, éppen cserélem. Szétszedéskor minden alkatrész és annak sorrendje megvan, egyet kivéve, az a tengelykiszedéskor esett ki. A második képen felül van. Szerintetek hova való???
Lehet hogy távtartó gyanánt szolgált egyik oldalon. Ilyen anya általában a gyorszáras tengely két végén van. Ne vergődj vele, ha jó a papucstávolság meg a fékpofák távolsága akkor semmi gond, ha nem jó akkor meg úgyis látod melyik oldalról hiányozhat. Megkérdezhetem hogy hány kg-os vagy?
Azért nagyobb felbontású képet is föltehettél volna, mert ezen nem sok látszik. Nekem valami körmös alátétnek tűnik. Vagy menetes a lyuk rajta? Nem igazán látszik a képen. Mindenesetre én ilyet még nem láttam (gyorszáras agyban). De ez nem az ugye. Ebből arra gondolok, hogy talán valamelyik szélére (vagyis az egyik fele a vázzal érintkezne). Bár akkor miért csak egy van belőle?