Tekerés közben egyszercsak hirtelen furcsa hangokat kezdtem hallani hátulról. Megálltam, láttam, hogy egy küllő kitört, mondom jóvan, előforul, kitekertem, kidobtam, mentem tovább, hang maradt. Na mondom WTF! Kicsit jobban megnézem, lötyög a kónusz, mint állat. Mondom fasza, eltört a tengely (két hónaposan, 1400 km-rel) - még jó, hogy nem sietek, de hosszú lesz kicsit a séta a belvárosból Újpestre. Inkább bementem egy szervízbe, hogy expressz ki tudják-e cserélni. El vannak havazva, nem tudja vállalni. Jó, veszek tengelyt, otthon megcsinálom. Üzletből kijőve mondja egy srác, h itt lakik pár utcára, ha értek hozzá, ad szerszámot, csináljam meg. Mondom téged nemtom ki küldött, de aranyba foglalom a nevét! Szétszedem, tengely ép... WTF #2 Hogy nem vettem eddig észre, hogy kotyog??!! Ok, kónusz beállít, telszámcsere, go tovább (Köszi, Gábor! :) ). Néhány kilométer múlva ismét hang, ismét durván kotyog a kónusz!! WTF #3 Hazáig tolás... Így tartott egy 45 perces út három óra hosszáig... Kérdés: hogy tud egyik pillanatról a másikra ilyen durván kikotyogósodni egy kónusz úgy, hogy a tengely ép marad? A helyes megfejtéseket várom ide kommenbe! Előre is pacsi! :)