Hali! Kicserélném a hátsó iparis agyam csapágyát, de nem tudom hogy kell. Segítség? Csapágyat már vettem, Novatech agy. Köszi
Hali! Kicserélném a hátsó iparis agyam csapágyát, de nem tudom hogy kell. Segítség? Csapágyat már vettem, Novatech agy. Köszi
http://www.fehervarkerekpar.hu/images/item/2805/2805_10000.jpg A tengely kilógó vége melletti az.Ez már ovis szint.Csavard le:)
nem érted látom...:) vedd le a sort.ez független az agytól nem tudom milyen érdekes vályatosra gondolsz.Az lesz a két zárókupak amit mondasz.Szedd le,nem tudod elrontani úgyse. Ez nekem újdonság,h a csapágy is kopik.Fasszomba......
@Mr.Cannondale: elkopott. köszi a segítséget. csak úgy fogom lecsavarom a sort, aztán kiütöm? és az az érdekes kör alakú csavar, négy vágattal(mindkét oldalon) marad?
Ja szarakodik a netem. Az előbb nem ment el,de a kazettatestet is leszeded.Ez a második fő lépés.Onnan szabad az út.Vidi nincs jó de a lényeg ami neked kell ottvan.
Csavarhúzóval kiütöd őket,mehet be az új és összerakás.Röviden ennyi. A kazetta leszedésre nézek vidit.
Hali! Nekem is nova van.A megbotásban tudok segíteni.Az agy két végén van a két zárókupak. Ja 1.lépés leszeded a sort az agyról. 2.Magyarul a zárókupak az a két,általában szürke ami pont benttartja a kereket a vázan,h ne menjen jobbra balra-ennél jobban nem tom elmagyarázni,az tengely két vége-kónuszos agynál ez a kónusz+csavar na ezt 2,kulccsal v kombinált fogóval kicsavarod az agy minkét oldalán.És íme látod a csapágyat. DE MIÉRT CSERÉLED?