Sziasztok! Egy 24-es kis bringán akarom lecserélni a turney 6 sebességes hátsó váltót valami jobb mtb váltóra. Ha hátul 6-os sor van akkor azon működni fog egy 8 vagy 9 sebességes hátsó váltó?
Sziasztok! Egy 24-es kis bringán akarom lecserélni a turney 6 sebességes hátsó váltót valami jobb mtb váltóra. Ha hátul 6-os sor van akkor azon működni fog egy 8 vagy 9 sebességes hátsó váltó?
Ha működik, felesleges cserélni. Bowdent nyilván újra kell húzni ez nem kérdés.
@rcs2003: 6-os sorhoz elég a Tourney, gondolom fejleszteni szeretne. Ahhoz még kár csak váltót venni, mert ki tudja milyen váltókar, bowdenezés van.
@bl4ckv0id: hogyne érne sokat, ne beszélj már hülyeségeket. Hiszen újra használható lesz a bicikli és ez a cél. Nem mindenki akar rögtön mindent kidobni a kukába ha egyébként működik. Azt se tudod miféle felhasználásról van szó. Pl. fagyizni, iskolába menni rohadtul mindegy hogy mi van alattad, csak működjön.
@bl4ckv0id: miért? Az alap problémám, h a mostani váltó selérült és szerintem nem is feszíti a láncot eléggé. Igazából ezt akarom megoldani.
@rcs2003: Köszönöm. Kerestem a googlen is, sajnos nem találtam erre a kerdesre valaszt. Váltókar/hatso váltó kompatibilitás témát taglalták inkább. De köszönöm a jó tanácsot! :)
@Naphta: Én akkor már egyúttal cserélnék sort, váltókart és láncot is. A jobb hátsó váltó nem sokat ér ha 6 sebességes marad a sor.
Igen. De ezt gyakorlatilag sokkal hamarabb ki lehet googlézni mint amennyi időt felemésztett az hogy feltetted a kérdést itt :)