A jelöltek: - maxxis aspen, - maxxis crossmark, - schwalbe smart sam, (esetleg smart sam plusz)
Vegyes felhasználásra és csak hátsónak keresek külsőt.
A jelöltek: - maxxis aspen, - maxxis crossmark, - schwalbe smart sam, (esetleg smart sam plusz)
Vegyes felhasználásra és csak hátsónak keresek külsőt.
@Cadre Allage: Nem gondolom, hogy a Maxxis külsök robbannának, inkább gondolom egyedi esetnek.
Negj: Én még soha nem használtam a Maxxis külsőt, talán majd jövőre.
Srácok, köszönöm a válaszokat. Én tettem fel a kérdést de nem az én kerékpáromat érinti. De ezt nem tartottam fontosnak leírni a kérdés feltevésekor.
Én most elvagyok a conti travel contact külsökkel. Az MTB marathon pluss is meg van, ahogy a conti cross King is amit pld terepen nagyon szeretek használni. Valószínűleg utobbi fel is kerül nyáron amikor több a terep és kevés az aszfaltos utam. Turázásnál is sokat számít a jó tapadás, főleg lejtmenetben
Crossmark lett a választás.
@azaki71: ezen a szinten teljesen mindegy melyiket választod. Tényleg. Vedd azt amelyik kinézetre jobban bejön. Se gyorsabb nem leszel, egyik sem tartósabb a másiknál, túrázgatni,erdőt járni tökmindegy melyikkel mész. Én egyiket se választanám, de ahányan vagyunk annyi szempontrendszer van. Túrázni tökmindegy mit raksz fel.
@rcs2003: Csak feltetem egy kérdést, amibe nem kell belelátni semmi màst, mint ami.
Rágódni meg végképp nem rágodok rajta, ezt már te látod bele. Nem tartottam fontosnak leiirni, hogy miért merült fel ez a kérdés.
Én a conti fél slicket használom, amivel a versenyen is voltam.
:)
Ne veszetek össze ezen az egyszerű kérdésen.
Nekem is a Crossmark tűnik alkalmasabbnak.
@fpeter: de egyik sem volt kérdés. Túrázni venné, max 2.1 szélességben gondolom. 10 jobb hátsó gumit tudok én is de nem sz volt a kérdés : P
@azaki71: a crossmark jó lesz gördülési ellenállásban, a smart sam hasonló, talán valamivel könnyebb de az alap svalbé gumik pocsék minőségűek az utóbbi időben.