Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy a montimon elől szeretném le cserélni a Hayes 160-as tárcsát, egy avid 185-ősre. A fék nyergem Hayes. Milyen adaptert vegyek hozzá. és hogy a kettő együtt tud e jól dolgozni? Köszönöm a segítséget.
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy a montimon elől szeretném le cserélni a Hayes 160-as tárcsát, egy avid 185-ősre. A fék nyergem Hayes. Milyen adaptert vegyek hozzá. és hogy a kettő együtt tud e jól dolgozni? Köszönöm a segítséget.
@Krupcheck: Köszi szépen a tanácsot. A tárcsám már meg 185-ős tárcsát nagyon olcsón vettem. van.
Szia! A 185os Avid elvileg jo lesz, de probald ra elobb a feket, lattam mar olyant, hohy.a.hayes.fek nem ment ra mas markaju adapterre (furatok stimmeltek, a forma nem). Ha nem jo igy, akkor vegyel 180as adaptert, meg 2,5 mm-nyi hezagolot (sugarban merve ugyebar ennyi a diffi), es hezagold ala fektestet. Nem egeszseges, de.ennyinel meg mukosik gond nelkul.
Vagy ha meg nincs meg a tarcsa sem, akkor ne szivasd magad, vegyel 180as Hayes.tarcsat, nekem a.v-cut jobban bevalt, mint az Avid fele Roundagon. Es olcsobb is.