Üdv!
Vettem használtan egy Hayes Stroker Carbont. Rátettem az Avid Roundagon 185mm-es tárcsámra, nem fogja, jól be van állítva. Mi lehet a gond, miért fog gyengén? Ugyanezen a tárcsán másik fék nagyon jól fogott.
Üdv!
Vettem használtan egy Hayes Stroker Carbont. Rátettem az Avid Roundagon 185mm-es tárcsámra, nem fogja, jól be van állítva. Mi lehet a gond, miért fog gyengén? Ugyanezen a tárcsán másik fék nagyon jól fogott.
A roundagon az egyik legjobban fogo tarcsa a piacon.Szinteres betettel mutatkozik meg igazan, mint tud, Hayes v7 V8asnal szerintem 10 20% jobban fog ugyanolyan feknel,de hangsulyozom, probaltam tobb fekkel, a mugyantas betet csikorog rajta, es nem fog jol. Az mas kerdes, hogy lejtozos dolgokra a trcsa az egyik legrosszabb valasztas, mert konnyen felforrosodik a keves hutonyilas miatt, es utanna konnen meg is hajlik. Betetscerevel probalkozz szineresre, vagy klasszikus modszer, finom csiszolopapirralegyenesre szeded a betetet, es osszekptatod megint, hatha jo lesz.
Hali. Megeshet, hogy a fékpofa anyaga, meg a féktárcsa nem az igazi együtt, de elméletileg semmi gond nincs evvel a párosítással. Lehet szimplán csak még nincs bekopva a fék (ha új), vagy nincs összekopva a tárcsával (ez is lehet gond, kicsit össze kell "szoknia" a pofának meg a tárcsának, ha eltérően vannak megkopva).
/btw a roundagon-tól olyan nagyon sokat nem kell várni, bár alapjába véve rossznak nem szabad lennie/