Sziasztok!olyan kérdésem lenne hogy,milyen olcsóbb tárcsát érdemes rá venni.83kg vagyok a bike pedig 12.csak azt nem tudom milyen adaptert adnak hozzá.(szerintem 160as)dirt laza dh ra használnám.előre is köszönöm a választ.
Sziasztok!olyan kérdésem lenne hogy,milyen olcsóbb tárcsát érdemes rá venni.83kg vagyok a bike pedig 12.csak azt nem tudom milyen adaptert adnak hozzá.(szerintem 160as)dirt laza dh ra használnám.előre is köszönöm a választ.
@AbelKakas: meg az első féket nem tudod hátra feltenni, mert rövid a fékcső. Ha hátsó féket veszel, akkor hátsó adaptert kapsz.
De nagyon egyszerű a megoldás, meg kell kérdezni az eladót.
Én úgy veszem hogy adapterrel együtt és azt nem tudom hogy,milyet adnak hozzá meg azt sem tudom hogy első vagy hátsó e mert hogyha első és 160as adapter az hátsóra kuka mert mit tudok kezdeni egy 140es adapterrel hátul Kössz a választ
Helló!
http://bicipedia.hu/wiki/F%C3%A9kt%C3%A1rcsa A kérdésedre itt kapsz választ.
Adapter akkora kell, amekkora tárcsát választasz. A dirt meg a dh két teljesen ellentétes műfaj. Ha lejtőzöl, akkor előre minimum 180-as tárcsát ajánlanék neked.
Nem tudom az "olcsóbb" alatt mit értesz. Én a Hayes tárcsákkal tökéletesen elégedett voltam (magával a stroker trail fékkel már kevésbé), és azok nem is drágák. Szerintem ennél olcsóbb tárcsát nem nagyon érdemes venni, hamár tárcsafékezik az ember.