Krupcheck :
Az lehet, de azt sejtem, hogy már előtte sem volt valami oké azzal a tömítéssel, igaz részben az én hülyeségem is, hogy elhittem, vannak alternatív megoldások. Valahol azt részletezték, ha közé teszek valamit távtartónak akkor ha nyomom automatikusan rááll, mintha a tárcsa lenne. Ez sem működött, de rosszabb már úgysem lehet...
Szívesen szétszedném, csak kell hozzá 8ágú csillagimbusz a leszálló hidraulika bemenethez, ami feltételezem szanaszét fog folyni, ha azt kilazítom.
A fék avid juicy 3, elég régi, ez logikus megoldásnak tűnik, bizonyára ráférne egy pucolás.
Hogyan tudnám szétszedni?
http://www.chainreactioncycles.com/Images/Models/Original/22185.jpg
Az egyedüli csavar másik oldalán szintén van egy, és jelenleg a képen látható fordított helyzetében (fejjellefelé?) van felszerelve.
Gege:
Én is, meg "szakértő"(értsd szervizes) is szétszedte, persze elkérnek érte ezreket, várjak napokat, 2 hónap múlva meg ugyanott vagyok, hogy szorul. Ezért nem tervezem többet szervizelni, inkább azon az áron veszek szerszámot.
Mellesleg ti honnan tanultátok ezeket? Kísérletezés, vagy tapasztaltabb ember, net/könyvek?