Sziasztok, kicsit elvesztem a kormányszár állításában, segítséget szeretnék kérni. Kaptam egy használt női, osztott vázas, régi, KTM országúti / városi biciklit, 10 sebességes. Az a gondom vele, hogy valahogyan sokkal könnyebben "elforog" a kormánya, mint a régi ormótlan mountain bike-omnak. Ezt különösen akkor érzem, amikor lassan megyek és kerülgetném a gyalogosokat, sokkal bizonytalanabb vagyok vele, és úgy "remeg" a kormány balra-jobbra a kezemben, amikor ugye finoman próbálok korrigálni. És ha felemelem a biciklit a lépcsők miatt, akkor mindig magától elfordul az első kereke. Vagy ez normális? Arra már a netes infók alapján rájöttem, hogy régi, bedugós kormányszára van és nem ahead-es. A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudok ezen állítani? Mert van, ahol azt írják, hogy a felső csavart kell imbusz kulccsal meghúzni, másutt pedig valami speciális szerszámokról, meg csészékről és kúpokról van szó, így kicsit elvesztem, hogy hogyan álljak neki. Megköszönném, ha tudnátok infót mondani, ha lehet, akkor eléggé alapszinten, mert én csak a fékek beállítását ismerem... (most regisztráltam, így azt írta ki a rendszer, hogy az első 24 órában csak egyszer szólhatok hozzá, szóval leghamarabb holnap fogok válaszolni). Előre is köszi!