Sziasztok, az lenne a gond, hogy van egy 80mm-es Society Xeno DJ villa, és túl puhának tűnik nekem, szóval be szeretném keményíteni, valakinek lenne ötlete / elképzelése ?
Sziasztok, az lenne a gond, hogy van egy 80mm-es Society Xeno DJ villa, és túl puhának tűnik nekem, szóval be szeretném keményíteni, valakinek lenne ötlete / elképzelése ?
@bandyta: már megvan,és miután rájöttünk h hülyeség, nem kértünk egyéb kommentet hozzáfűzni, de azért thx
@pepsyyy: Ha hülyeség az, hogy előfeszíted egy darab csővel, akkor a 32es rugó is szintén ugyanakkora baromság. Valljuk be őszintén baromság mindkettő. Menjetek be a boltba és vegyetek bele egy keményebb rugót. Hülye kérdésre meg ne csodálkozz, ha hülye választ kapsz. Az lb a font jele. 1 font kb 0,45kg.
@pepsyyy: próbáld meg azt hogy a rugó fölé teszel távtartót és az kicsit összenyomja a rugót és keményebb lesz
szerezz rst space rugót az eléggé kemény... találn tudok is szerezni
Arra a döntésre jutottunk, hogy fox 36 rugót veszünk bele, de mi az-az 55lb/... meg a 30lb/ ... ? nemtudja valaki?!
aztjelenti h mekkora tömeg alatt csillapit optimálisan.. az 55 lb ~25 kilós terhelésnél mozog optimálisan.. a 30 lb ~14 kiló súly alatt teljesit ugyanugy.. :) ezt jelenti...egy lb azaz egy font az 0.454 kg. igy kitod számolni :)
A "lb" Angliában a súly mértékegysége. Kapcsolódik a keménységhez.
Arra a döntésre jutottunk, hogy fox 36 rugót veszünk bele, de mi az-az 55lb/... meg a 30lb/ ... ? nemtudja valaki?!
az a lényeg h NEM LEVEGŐS, és ilyen kapanyeles megoldásnál jobbat vártam volna, vagy esetleg csinálja meg manának kapanyéllel, de ne tanácsoljon HÜLYESÉGET a másiknak... valszleg 32es dj rugó lesz beletéve, és reméljük h nem fog zörögni( 36os a soci becsúszó ) aztén jelentkezek
@Majoros Tibor: bár...én már nem is tudom :D de ha levegőt is lehet akkor adni kell neki még :)
ahogy a linken is látszik...sehol nincs nyoma levegő ráfújásnak, sztem a rugó felé egy max 2 centis hézagolás jó lehet, a robbantott képen is elég jól látszik h nem levegős...
akkor is tartom magam ahhoz hogy a xeno dj az levegőráfújásos, nemtudom rajtam kivül kinézte a honlapjukat :) http://www.societyforks.com/productdetails.php?id=FKSYXD8K
@gaddy: Szerintem ez épp rugós.
Egyszerű a megoldás. Szerezzen bele keményebb rugót. Vagy vigye el a mostanit rugókovácshoz és csináltasson keményebbet. Esetleg tegyetek fölé egy 5 cmes kapanyelet, hátha eléggé felkeményedik. ^^
lehet hogy én vagyok hülye akkor, de a xeno dj pont a levegős verzió észkombájnok :D és még engem hülyéznek le -.- no comment.. akk nem xeno dj-d van komám wááááá xD
@natZ: jaja nincs, ismerősömé a villa, de 36 os a becsuszo, és arra gondoltam h egy 32 es villábol való erősebb rugó jó-e lenne, de lehet nagyon zörögne benne :S