helló nekem az lenne a kérésem ha tudnátok segiteni hogy váltóból láncfeszitőt akarok csinálni csak nem tudom hogy kezdjek hozzá egyáltalán meglehet csinálni??,. Előre is köszi!
helló nekem az lenne a kérésem ha tudnátok segiteni hogy váltóból láncfeszitőt akarok csinálni csak nem tudom hogy kezdjek hozzá egyáltalán meglehet csinálni??,. Előre is köszi!
Hát ha nincs "felfogató" (gondolom a váltófülre gondolsz), akkor nem tudsz váltót feltenni. Max régi fajtát, aminél a váltónak volt saját füle, és a tengelyvégre meg a papucsba rögzült, de sima ejtőpapucsba az sem megy bele, csak a hosszabb, előre nyitott fajtába. Viszont ha olyanod volna, nem lenne baj a láncfeszítés... szóval ez így egy halott ügy.
köszi de pont sajnos nem tudom felrakni a váltót mert nincs meg a fogató nem tudom beállítani a láncot hogy jó legyen ?:/ mert most épp lötyög de már még 1 szemet nem tudok kivenni :S
Annyi az egész vagy a két kis csavarral, amivel a végállásokat lehet szabályozni tudod beállítani fixre. Vagy ha ezek nem adnak elég mozgás teret, akkor a bowdent úgy fűzöd bele, h ahol van a finom állító oda essen az a része a bowdennek, ami egyébként a váltókarba menne. És akkor a finom állítóval még tudsz állítani rajta.