Sziasztok légyszives adjatok már pár tipppet hogy ti hogy szedtétek/szednétek( vagy ütnétek) ki a nyolcast a tárcsából? Köszönöm előre is!!:)
Sziasztok légyszives adjatok már pár tipppet hogy ti hogy szedtétek/szednétek( vagy ütnétek) ki a nyolcast a tárcsából? Köszönöm előre is!!:)
@Benyyyxxx: Elvan deformálódva kicsit és hozzáér a betéthez! Szerintem... Nos ezért ciripelhet!
@xBenyax: nekem akkor szokott ilyen hangot kiadni a tárcsa, ha vizes. de a videoban biztos, hogy nem vizes volt, szóval nem tudom mi lehet a probléma
@xBenyax: Értem! Az Aligator és a Hayes között van valami anyagbeli különbség, vagy csak a név már megint??? Viszont igen, ha jó féket akarsz akkor bele kell nyúlnod a zsebedbe sajnos. :/
@Bioshock: De ez nem az a fajta lenne,tök más csak a márka ugyanaz.Ilyesmi van Hayes-be de majdnem 6 rugó + kéne új betét már megint nem úszom meg egy 10-es alatt :/ afaszkivanmár.
http://ebike.hu/termekek/fek/fektarcsa/6-csavaros/3379+alligator+standard+hkr01+hkr02+hkr03/
@xBenyax: Az előző is aligátor volt??? Biztosan jó választás??? :/
@Bioshock: Áh ennyit nem adok érte...kinéztem egy olcsó Alligator-t...betét is kéne de az is 3 kiló -.-
@xBenyax: Ez ilyen sajnos, míg el nem éri az ideiglenes formáját, arculatát a bringa! Majd kezdődik minden előröl..... :/ Ajánlatom, ha minőségi tárcsát akarsz, viszont nem olcsó.: http://ebike.hu/termekek/fek/fektarcsa/6-csavaros/14697+shimano+deore+xt+10+smrt76/
@Bioshock: Ez lesz...már kinéztem az új tárcsát...de megint csak a költekezés...
@xBenyax: Nálam is zizegett, ezért lett cserés! Ugyanígy voltam, ha beállítottam hogy jól fogjon, akkor zizegett mint egy tücsök, viszont ha úgy lőttem be hogy ne zizegjen, akkor meg nem volt fékhatás! Így bekattantam és nem sajnálva rá a pénz, vettem a mostani tárcsát. Ezt tudom neked is ajánlani.... :/
@krausz: Arra gondoltam én is...az lesz...ma raktam fel a tárcsát agyaltam azon is hogy lazán maradtak a csavarok...de megvan görbülve...és ahogy súrlódik a 2 betét között berezonál...engem fél perc alatt felnyom agyilag :/
@xBenyax: próbáld meg előbb amit mondtam :D + csiszold meg a féktárcsát :D szerintem simán jólesz ! egyébként olyan hangja van mind valami síró dinoszaurusznak :D
@krausz: Eddig ez a tárcsa nem csinálta...most vagy az van hogy nem fog,vagy fog de akkor ezt csinálja és hülyét kapok! Ebből új tárcsa meg betétek lesznek,faxom szenved ezzel :/
@xBenyax: eddig is ilyen retardált hangja volt? amikor az enyém ilyen hangot adott ki akkor a fékpofát kiszedtem, bedobtam a kazánba 10másodperce utána kiszedtem lemostam, megcsiszoltam és fogott mind a k* élet és semmi hang :)
Emberek!
Ezt ha jól tudom azért csinálja mert megvan görbülve a tárcsa nem? :/ Kib*szottul idegesít!
@szabess: Tiszta rongy, amivel fogod a tárcsát, és kézzel hajlítgatod, óvatosan. Elvileg van valami célszerszám is talán, de szerintem pénzkidobás, nekem kézzel simán sikerült eddig mindig.
én kézzel szoktam hajlitgatni ...de nem tudom mi a leg cél szerűbb